News

Nye sko? – Konkuranse

Klatrefelt.no 06/08/2017

Å være medlem på klatrefelt.no skal være en fordel. I samarbeid med VPG lodder vi nå ut et par splitter nye Evolv Defy til en av våre medlemer! Er du ikke medlem? Bli medlem HER da vel! Vinneren trekkes i slutten av August.

En tur på geita

Klatrefelt.no 11/07/2016

Det nærmet seg midnatt da vi parkerte ved kirkegården, det var midnattssol, så mørket stresset oss ikke. I det vi begynte på anmarsjen traff vi på en liten blek gutt. Han såg på oss med undrende øyne – hva skal dere? Vi forklarte og pekte og øynene endret seg fra undrende til mer bekymret – det blir en rar tur, sa han, og løp av gårde. Vi burde snudd allerede da.Les mer…

Konkuranse!

Klatrefelt.no 27/06/2016

Klatrefelt.no ønsker å gjøre sommeren din enda bedre! I samarbeid med La Sportiva Norge arrangeres fire konkurranser på instagram og facebook gjennom sommeren. Vinnerne får med seg en goodie bag fra La Sportiva og en klatrefelt.no t-skjorte.

 

Flere klatrefelt i oppdalsområdet!

Klatrefelt.no 24/02/2016

Det har den siste tiden dukket opp flere nye klatremuligheter i oppdalsområdet! Dette gleder oss som ønsker å synliggjøre alle klatremuligheter i Norge. Håper flere hiver seg på og registrerer klatrefelt! Om alle bidrar litt vil vi få en flott oversikt med klatrefelt som alle kan få glede av =)

Se de nye klatrefeltene her