News

Hjemmelaget buldrevegg

Klatrefelt.no 11/12/2017

Når jeg for ca to år siden fikk høre at jeg skulle bli far, gikk det kaldt gjennom meg. Selfølgelig var dette en gladnyhet, men hva skjer nå med all klatringen, og ikke minst prosjektet? Måtte alt bli satt på vent, eller var det en annen løsning?Les mer…

Nye sko?

Klatrefelt.no 06/08/2017

Å være medlem på klatrefelt.no skal være en fordel. I samarbeid med VPG lodder vi nå ut et par splitter nye Evolv Defy til en av våre medlemer! Er du ikke medlem? Bli medlem HER da vel! Vinneren trekkes i slutten av August.

En tur på geita

Klatrefelt.no 11/07/2016

Det nærmet seg midnatt da vi parkerte ved kirkegården, det var midnattssol, så mørket stresset oss ikke. I det vi begynte på anmarsjen traff vi på en liten blek gutt. Han såg på oss med undrende øyne – hva skal dere? Vi forklarte og pekte og øynene endret seg fra undrende til mer bekymret – det blir en rar tur, sa han, og løp av gårde. Vi burde snudd allerede da.Les mer…

Konkuranse!

Klatrefelt.no 27/06/2016

Klatrefelt.no ønsker å gjøre sommeren din enda bedre! I samarbeid med La Sportiva Norge arrangeres fire konkurranser på instagram og facebook gjennom sommeren. Vinnerne får med seg en goodie bag fra La Sportiva og en klatrefelt.no t-skjorte.

 

Flere klatrefelt i oppdalsområdet!

Klatrefelt.no 24/02/2016

Det har den siste tiden dukket opp flere nye klatremuligheter i oppdalsområdet! Dette gleder oss som ønsker å synliggjøre alle klatremuligheter i Norge. Håper flere hiver seg på og registrerer klatrefelt! Om alle bidrar litt vil vi få en flott oversikt med klatrefelt som alle kan få glede av =)

Se de nye klatrefeltene her