Munkstigen Klatresti

Vanvikan, Nord-Trondelag, Vanvikan, 7125, Norway

Oppsummering

Type:
Via Ferrata
Boltet/Reboltet:
2015
Annmarsj i km:
0,4
Antall ruter:
1
Boltede ruter:
1
Gradering:

Beskrivelse

Munkstigen Klatresti er en Via Ferrata-sti som får det til å kile i magen og gi deg en fantastisk naturoppleveles med både sjø og fjell. Bare én timers kjøretur fra Trondheim kan du ta fatt på stien som tar deg opp på fjellet Munken, som har navnet sitt fra Munkholen og Munkegata i Trondheim. Herfra har du panoramautsikt over Trondheim og Trondheimsfjorden!

Har du lyst til å utfordre deg selv litt, sammen med gode venner eller familie, er dette noe for deg. Dette er klatring for alle, her er det ingen krav om forkunnskaper.

Stien er hele 950 meter lang. Klatringen tar normalt ca 3-5 timer, og det er opp til deg om du tar det som en treningstur eller tar deg god tid og nyter utsikten. Kjempeflott tur for lag, foreninger, arbeidskollegaer, skoleklasser, studentgrupper, utdrikningslag, idrettsgrupper osv.

Barn under 15 år må ha følge av en voksen, for å kunne hjelpe til der hender og føtter kanskje blir litt korte. Det er ingen nedre og øvre aldersgrense utover dette. Her får alle lov til å prøve!

Grupper over 9 personer får prisrabatt, og guide kan bestilles på forhånd.

Munkstigen Klatresti ligger like ved fylkesvei 755, mellom Vanvikan og Leksvik, ca. 1 times kjøring unna Trondheim, inkl. fergetur over Flakk – Rørvik.

Alle klatreturer må bestilles på forhånd, per telefon 41 33 95 18 eller epost til post@munkstigen.no

Karakteristikk

  • Ettermiddagssol
  • Barnevennlig
  • Morgensol
  • Sva
  • Toalett
  • Vertikalt

Detaljbilder

Kart

Video

Kontakt skribent


Lignende Klatrefelt


Comment