My Tics

Detaljert informasjon

Format:
App for iOS
Publisert av:
Climb Norway

Kontakinformasjon

Netside:
http://www.climbnorway.com/app/

Kort om Klatreføreren

Denne appen er utviklet av Climb Norway. Appen er etablert for å fremme innovative løsninger for presentasjon av utendørs klatreanlegg i Norge.

Du kan søke etter klatrefelt i regioner eller direkte på klatrefeltets navn. Søker du på regioner er disse videre delt inni fylker og ved valgt fylke vises alle registrerte klatrefelt i respektive fylke. Det er også oppgitt GPS koordinater for det enkelte klatrefelt.

Før man laster ned et klatrefelt er det tilgjengelig informasjon som historikk, adkomst, interaktivt kart, symboler, statistikk over antall ruter og grad, samt bildegalleri for inspirasjon.

Appen er integrert med et nettsamfunn som er tilgjengelig på www.myticks.no Her får du full oversikt over dine bestigninger sortert på vanskelighetsgrad. På My Ticks kan man velge å dele sine bestigninger på Facebook eller kun for eget bruk.

Alle rutene i appen er gradert med franske grader, er du ukjent med disse betegnelsene laster du ned en graderingstabell fra AppStore. Appen inneholder så langt 62 klatrefelt og blir kontinuelig oppdatert. Flere av disse feltene vil også bli lagt ut her.

Dette er en App og ikke en bok, så den finner du ikke ved å trykke på kjøp knappen men i AppStore.

Kjøp klatreføreren her


Klatrefelt (43)

Vis alle felt

Send Forfatteren en melding